Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
22-03-2023 16:00
Czas przygotowywania
24-03-2023 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
230g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
67%
Hydratacja
52h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:67%
Całkowity czas52
Czas w TO:8
Czas w TK:44
Składniki Mąka: 804g (W ~390)
Woda: 539g
Drożdże:0.80g
Sól:: 27g
Oliwa z oliwek: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:67%
Całkowity czas52
Czas w TO:8
Czas w TK:44
Składniki Mąka: 804g (W ~390)
Woda: 539g
Drożdże:0.80g
Sól:: 27g
Oliwa z oliwek: 11g
Składniki
804g
Mąka
539g
Woda
11g
Oliwa z oliwek
0.80g
Drożdże
27g
Sól
Notatki
Napoli 1
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ectrtecr8b/