Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
17-06-2023 09:01
Czas przygotowywania
17-06-2023 19:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
350g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
10h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:350g
Hydratacja:55%
Całkowity czas10
Czas w TO:10
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 655g (W ~260)
Woda: 360g
Drożdże:1.00g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:350g
Hydratacja:55%
Całkowity czas10
Czas w TO:10
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 655g (W ~260)
Woda: 360g
Drożdże:1.00g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 16g
Składniki
655g
Mąka
360g
Woda
16g
Oliwa z oliwek
1.00g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ecb8klun9g/