Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
330g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:330g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 770g (W ~330)
Woda: 500g
Drożdże:1.87g
Sól:: 25g
Oliwa z oliwek: 25g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:330g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 770g (W ~330)
Woda: 500g
Drożdże:1.87g
Sól:: 25g
Oliwa z oliwek: 25g
Składniki
770g
Mąka
500g
Woda
25g
Oliwa z oliwek
1.87g
Drożdże
25g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ebpr8budeg/