Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
23-05-2023 14:00
Czas przygotowywania
24-05-2023 16:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
26h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas26
Czas w TO:14
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 920g (W ~340)
Woda: 552g
Drożdże:0.70g
Sól:: 28g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas26
Czas w TO:14
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 920g (W ~340)
Woda: 552g
Drożdże:0.70g
Sól:: 28g
Składniki
920g
Mąka
552g
Woda
0.70g
Drożdże
28g
Sól
Notatki
Napoletana Prima
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ebc6syvfp7/