Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
24-01-2023 22:30
Czas przygotowywania
26-01-2023 14:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
40h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas40
Czas w TO:8
Czas w TK:32
Składniki Mąka: 609g (W ~370)
Woda: 365g
Drożdże:0.64g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 7g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas40
Czas w TO:8
Czas w TK:32
Składniki Mąka: 609g (W ~370)
Woda: 365g
Drożdże:0.64g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 7g
Składniki
609g
Mąka
365g
Woda
7g
Oliwa z oliwek
0.64g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/eb1usoegbc/