Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
31-01-2023 00:00
Czas przygotowywania
01-02-2023 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
12szt.
Ilość porcji
64%
Hydratacja
43h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:64%
Całkowity czas43
Czas w TO:43
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1917g (W ~380)
Woda: 1227g
Drożdże:0.62g
Sól:: 37g
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:64%
Całkowity czas43
Czas w TO:43
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1917g (W ~380)
Woda: 1227g
Drożdże:0.62g
Sól:: 37g
Składniki
1917g
Mąka
1227g
Woda
0.62g
Drożdże
37g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/eb15niin7h/