Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
22-02-2023 20:30
Czas przygotowywania
25-02-2023 18:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
70h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:55%
Całkowity czas70
Czas w TO:18
Czas w TK:52
Składniki Mąka: 1030g (W ~410)
Woda: 566g
Drożdże:0.64g
Sól:: 28g
Oliwa z oliwek: 25g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:55%
Całkowity czas70
Czas w TO:18
Czas w TK:52
Składniki Mąka: 1030g (W ~410)
Woda: 566g
Drożdże:0.64g
Sól:: 28g
Oliwa z oliwek: 25g
Składniki
1030g
Mąka
566g
Woda
25g
Oliwa z oliwek
0.64g
Drożdże
28g
Sól
Notatki
3h blok to
7hkulki to
53h kulki tk
7h kulki to
5/3 Caputo pizza
2/3 Caputo monitoba
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/eanphcf6gb/