Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
25-03-2023 22:00
Czas przygotowywania
26-03-2023 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:20
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 994g (W ~320)
Woda: 596g
Drożdże:0.69g
Sól:: 30g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:20
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 994g (W ~320)
Woda: 596g
Drożdże:0.69g
Sól:: 30g
Składniki
994g
Mąka
596g
Woda
0.69g
Drożdże
30g
Sól
Notatki
Pierwszy wypiek po szkoleniu
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/eacbr4byrq/