Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
15-12-2022 17:00
Czas przygotowywania
17-12-2022 13:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
44h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:70%
Całkowity czas44
Czas w TO:14
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 934g (W ~380)
Woda: 654g
Drożdże:0.60g
Sól:: 33g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:70%
Całkowity czas44
Czas w TO:14
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 934g (W ~380)
Woda: 654g
Drożdże:0.60g
Sól:: 33g
Składniki
934g
Mąka
654g
Woda
0.60g
Drożdże
33g
Sól
Notatki
nuvola plus tipo plus cocoua
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/e63kljbirl/