Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
12-11-2022 18:00
Czas przygotowywania
13-11-2022 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:9
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 321g (W ~330)
Woda: 209g
Drożdże:0.47g
Sól:: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:9
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 321g (W ~330)
Woda: 209g
Drożdże:0.47g
Sól:: 10g
Składniki
321g
Mąka
209g
Woda
0.47g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/e5azjfg8av/