Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
23-09-2022 14:59
Czas przygotowywania
24-09-2022 18:59
Czas wypieku
Parametry ciasta
220g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
28h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:63%
Całkowity czas28
Czas w TO:18
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 781g (W ~340)
Woda: 492g
Drożdże:0.51g
Sól:: 25g
Oliwa z oliwek: 22g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:63%
Całkowity czas28
Czas w TO:18
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 781g (W ~340)
Woda: 492g
Drożdże:0.51g
Sól:: 25g
Oliwa z oliwek: 22g
Składniki
781g
Mąka
492g
Woda
22g
Oliwa z oliwek
0.51g
Drożdże
25g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/e560v2jznr/