Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
350g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
18h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:350g
Hydratacja:60%
Całkowity czas18
Czas w TO:12
Czas w TK:6
Składniki Mąka: 859g (W ~310)
Woda: 515g
Drożdże:0.82g
Sól:: 26g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:350g
Hydratacja:60%
Całkowity czas18
Czas w TO:12
Czas w TK:6
Składniki Mąka: 859g (W ~310)
Woda: 515g
Drożdże:0.82g
Sól:: 26g
Składniki
859g
Mąka
515g
Woda
0.82g
Drożdże
26g
Sól
Notatki
Trzecie podejście caputo classica
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/e1ox7banv7/