Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
26-11-2022 15:16
Czas przygotowywania
27-11-2022 15:16
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 482g (W ~330)
Woda: 304g
Drożdże:1.53g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 482g (W ~330)
Woda: 304g
Drożdże:1.53g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
482g
Mąka
304g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
1.53g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
Caputo 24h
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/e1eyd1wh7i/