Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:20
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 153g (W ~320)
Woda: 92g
Drożdże:0.08g
Sól:: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:20
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 153g (W ~320)
Woda: 92g
Drożdże:0.08g
Sól:: 5g
Składniki
153g
Mąka
92g
Woda
0.08g
Drożdże
5g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/e0g6mljfjh/