Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
23-04-2022 12:30
Czas przygotowywania
24-04-2022 16:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
330g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
28h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:330g
Hydratacja:60%
Całkowity czas28
Czas w TO:8
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 1012g (W ~340)
Woda: 607g
Drożdże:1.27g
Sól:: 30g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:330g
Hydratacja:60%
Całkowity czas28
Czas w TO:8
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 1012g (W ~340)
Woda: 607g
Drożdże:1.27g
Sól:: 30g
Składniki
1012g
Mąka
607g
Woda
1.27g
Drożdże
30g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/e0fc4efsnv/