Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
06-11-2021 15:00
Czas przygotowywania
07-11-2021 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 477g (W ~330)
Woda: 310g
Drożdże:0.45g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 477g (W ~330)
Woda: 310g
Drożdże:0.45g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
477g
Mąka
310g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.45g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/dxofo04nlw/