Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
31-10-2021 16:07
Czas przygotowywania
01-11-2021 16:07
Czas wypieku
Parametry ciasta
230g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 419g (W ~330)
Woda: 251g
Drożdże:0.78g
Sól:: 13g
Oliwa z oliwek: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 419g (W ~330)
Woda: 251g
Drożdże:0.78g
Sól:: 13g
Oliwa z oliwek: 8g
Składniki
419g
Mąka
251g
Woda
8g
Oliwa z oliwek
0.78g
Drożdże
13g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/dwmtlbjzld/