Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:70%
Całkowity czas20
Czas w TO:20
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 144g (W ~320)
Woda: 101g
Drożdże:0.08g
Sól:: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:70%
Całkowity czas20
Czas w TO:20
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 144g (W ~320)
Woda: 101g
Drożdże:0.08g
Sól:: 5g
Składniki
144g
Mąka
101g
Woda
0.08g
Drożdże
5g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/dvumysfunz/