Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:62%
Całkowity czas48
Czas w TO:24
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 724g (W ~380)
Woda: 449g
Drożdże:0.29g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 7g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:62%
Całkowity czas48
Czas w TO:24
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 724g (W ~380)
Woda: 449g
Drożdże:0.29g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 7g
Składniki
724g
Mąka
449g
Woda
7g
Oliwa z oliwek
0.29g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/dusbmqq5tx/