Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
27-01-2023 09:30
Czas przygotowywania
27-01-2023 18:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
9h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas9
Czas w TO:9
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 671g (W ~250)
Woda: 416g
Drożdże:1.50g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas9
Czas w TO:9
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 671g (W ~250)
Woda: 416g
Drożdże:1.50g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
671g
Mąka
416g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
1.50g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/dtzvrj0nuk/