Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:16
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 959g (W ~330)
Woda: 623g
Drożdże:0.52g
Sól:: 31g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:16
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 959g (W ~330)
Woda: 623g
Drożdże:0.52g
Sól:: 31g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
959g
Mąka
623g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
0.52g
Drożdże
31g
Sól
Notatki
MR
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/dtvrrbetir/