Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
13-02-2023 23:00
Czas przygotowywania
14-02-2023 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:63%
Całkowity czas20
Czas w TO:20
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 462g (W ~320)
Woda: 291g
Drożdże:0.19g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:63%
Całkowity czas20
Czas w TO:20
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 462g (W ~320)
Woda: 291g
Drożdże:0.19g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 13g
Składniki
462g
Mąka
291g
Woda
13g
Oliwa z oliwek
0.19g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
Bartek
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/dse2dznjbz/