Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
15-04-2023 10:30
Czas przygotowywania
16-04-2023 15:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
58%
Hydratacja
29h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:58%
Całkowity czas29
Czas w TO:11
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 612g (W ~350)
Woda: 355g
Drożdże:0.67g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:58%
Całkowity czas29
Czas w TO:11
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 612g (W ~350)
Woda: 355g
Drożdże:0.67g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 16g
Składniki
612g
Mąka
355g
Woda
16g
Oliwa z oliwek
0.67g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/dreoezbwp8/