Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
24-11-2021 16:30
Czas przygotowywania
25-11-2021 18:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
26h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:63%
Całkowity czas26
Czas w TO:26
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 464g (W ~340)
Woda: 292g
Drożdże:0.29g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:63%
Całkowity czas26
Czas w TO:26
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 464g (W ~340)
Woda: 292g
Drożdże:0.29g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
464g
Mąka
292g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.29g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
Nuvola
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/dq0krtaz9o/