Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
10szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:12
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 1469g (W ~380)
Woda: 955g
Drożdże:1.15g
Sól:: 48g
Oliwa z oliwek: 29g
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:12
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 1469g (W ~380)
Woda: 955g
Drożdże:1.15g
Sól:: 48g
Oliwa z oliwek: 29g
Składniki
1469g
Mąka
955g
Woda
29g
Oliwa z oliwek
1.15g
Drożdże
48g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/doioqgb5rc/