Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
68h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:70%
Całkowity czas68
Czas w TO:12
Czas w TK:56
Składniki Mąka: 917g (W ~410)
Woda: 642g
Drożdże:1.07g
Sól:: 32g
Oliwa z oliwek: 29g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:70%
Całkowity czas68
Czas w TO:12
Czas w TK:56
Składniki Mąka: 917g (W ~410)
Woda: 642g
Drożdże:1.07g
Sól:: 32g
Oliwa z oliwek: 29g
Składniki
917g
Mąka
642g
Woda
29g
Oliwa z oliwek
1.07g
Drożdże
32g
Sól
Notatki
Urodziny 20 ciasto
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/dmmuvjowbe/