Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
18-11-2021 19:59
Czas przygotowywania
20-11-2021 19:59
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas48
Czas w TO:12
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 752g (W ~380)
Woda: 474g
Drożdże:0.61g
Sól:: 24g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas48
Czas w TO:12
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 752g (W ~380)
Woda: 474g
Drożdże:0.61g
Sól:: 24g
Składniki
752g
Mąka
474g
Woda
0.61g
Drożdże
24g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/dmchc1863c/