Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
28-04-2023 19:00
Czas przygotowywania
30-04-2023 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
44h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:63%
Całkowity czas44
Czas w TO:7
Czas w TK:37
Składniki Mąka: 964g (W ~380)
Woda: 607g
Drożdże:1.53g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:63%
Całkowity czas44
Czas w TO:7
Czas w TK:37
Składniki Mąka: 964g (W ~380)
Woda: 607g
Drożdże:1.53g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 18g
Składniki
964g
Mąka
607g
Woda
18g
Oliwa z oliwek
1.53g
Drożdże
30g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/dlibr2zfsv/