Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
29-07-2023 10:23
Czas przygotowywania
29-07-2023 19:23
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
9h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas9
Czas w TO:9
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 368g (W ~250)
Woda: 221g
Drożdże:0.38g
Sól:: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas9
Czas w TO:9
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 368g (W ~250)
Woda: 221g
Drożdże:0.38g
Sól:: 11g
Składniki
368g
Mąka
221g
Woda
0.38g
Drożdże
11g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/djlz3bsbxi/