Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
09-08-2023 19:00
Czas przygotowywania
12-08-2023 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
72h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:55%
Całkowity czas72
Czas w TO:12
Czas w TK:60
Składniki Mąka: 649g (W ~420)
Woda: 357g
Drożdże:0.49g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:55%
Całkowity czas72
Czas w TO:12
Czas w TK:60
Składniki Mąka: 649g (W ~420)
Woda: 357g
Drożdże:0.49g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 16g
Składniki
649g
Mąka
357g
Woda
16g
Oliwa z oliwek
0.49g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
4 kulki 72h
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/djjvwxved5/