Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
26-05-2023 20:59
Czas przygotowywania
28-05-2023 18:59
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
46h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:62%
Całkowity czas46
Czas w TO:18
Czas w TK:28
Składniki Mąka: 333g (W ~380)
Woda: 207g
Drożdże:0.14g
Sól:: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:62%
Całkowity czas46
Czas w TO:18
Czas w TK:28
Składniki Mąka: 333g (W ~380)
Woda: 207g
Drożdże:0.14g
Sól:: 10g
Składniki
333g
Mąka
207g
Woda
0.14g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/dj0thbwahp/