Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
52h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:63%
Całkowity czas52
Czas w TO:18
Czas w TK:34
Składniki Mąka: 797g (W ~390)
Woda: 502g
Drożdże:0.39g
Sól:: 25g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:63%
Całkowity czas52
Czas w TO:18
Czas w TK:34
Składniki Mąka: 797g (W ~390)
Woda: 502g
Drożdże:0.39g
Sól:: 25g
Składniki
797g
Mąka
502g
Woda
0.39g
Drożdże
25g
Sól
Notatki
06.02.2021 napoletana
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/diy3rcvwai/