Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
25-06-2022 17:00
Czas przygotowywania
26-06-2022 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
26h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:70%
Całkowity czas26
Czas w TO:4
Czas w TK:22
Składniki Mąka: 444g (W ~340)
Woda: 311g
Drożdże:0.76g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:70%
Całkowity czas26
Czas w TO:4
Czas w TK:22
Składniki Mąka: 444g (W ~340)
Woda: 311g
Drożdże:0.76g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
444g
Mąka
311g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.76g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
maka pizzeria100%, hydro70%, drożdże świeże 2 tygodnie w lodówce,
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ditw4haroq/