Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
17-03-2023 19:01
Czas przygotowywania
18-03-2023 14:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
19h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas19
Czas w TO:19
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 307g (W ~310)
Woda: 184g
Drożdże:0.18g
Sól:: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas19
Czas w TO:19
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 307g (W ~310)
Woda: 184g
Drożdże:0.18g
Sól:: 9g
Składniki
307g
Mąka
184g
Woda
0.18g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/dam3wciu8c/