Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
10-03-2023 17:00
Czas przygotowywania
12-03-2023 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
281g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
46h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:281g
Hydratacja:65%
Całkowity czas46
Czas w TO:14
Czas w TK:32
Składniki Mąka: 660g (W ~380)
Woda: 429g
Drożdże:0.46g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:281g
Hydratacja:65%
Całkowity czas46
Czas w TO:14
Czas w TK:32
Składniki Mąka: 660g (W ~380)
Woda: 429g
Drożdże:0.46g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 13g
Składniki
660g
Mąka
429g
Woda
13g
Oliwa z oliwek
0.46g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/da48tez48v/