Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
30-12-2022 22:00
Czas przygotowywania
01-01-2023 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
46h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas46
Czas w TO:22
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 963g (W ~380)
Woda: 626g
Drożdże:0.36g
Sól:: 31g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas46
Czas w TO:22
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 963g (W ~380)
Woda: 626g
Drożdże:0.36g
Sól:: 31g
Składniki
963g
Mąka
626g
Woda
0.36g
Drożdże
31g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/d5k6ltpyvv/