Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
05-02-2022 15:30
Czas przygotowywania
06-02-2022 15:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 650g (W ~330)
Woda: 390g
Drożdże:0.29g
Sól:: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 650g (W ~330)
Woda: 390g
Drożdże:0.29g
Sól:: 20g
Składniki
650g
Mąka
390g
Woda
0.29g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
sewew
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/d5fm7antpr/