Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
220g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
58%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:58%
Całkowity czas20
Czas w TO:5
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 546g (W ~320)
Woda: 317g
Drożdże:1.19g
Sól:: 17g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:58%
Całkowity czas20
Czas w TO:5
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 546g (W ~320)
Woda: 317g
Drożdże:1.19g
Sól:: 17g
Składniki
546g
Mąka
317g
Woda
1.19g
Drożdże
17g
Sól
Notatki
druga proba, klasyka
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/d5eyxeugy8/