Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
240g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
4h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:60%
Całkowity czas4
Czas w TO:4
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 589g (W ~190)
Woda: 353g
Drożdże:2.82g
Sól:: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:60%
Całkowity czas4
Czas w TO:4
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 589g (W ~190)
Woda: 353g
Drożdże:2.82g
Sól:: 18g
Składniki
589g
Mąka
353g
Woda
2.82g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/d4knvpazmu/