Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
08-07-2022 07:00
Czas przygotowywania
11-07-2022 14:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
258g
Waga porcji
12szt.
Ilość porcji
59%
Hydratacja
79h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:258g
Hydratacja:59%
Całkowity czas79
Czas w TO:9
Czas w TK:70
Składniki Mąka: 1891g (W ~420)
Woda: 1116g
Drożdże:1.48g
Sól:: 45g
Oliwa z oliwek: 45g
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:258g
Hydratacja:59%
Całkowity czas79
Czas w TO:9
Czas w TK:70
Składniki Mąka: 1891g (W ~420)
Woda: 1116g
Drożdże:1.48g
Sól:: 45g
Oliwa z oliwek: 45g
Składniki
1891g
Mąka
1116g
Woda
45g
Oliwa z oliwek
1.48g
Drożdże
45g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/d4gtvccoey/