Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
16h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas16
Czas w TO:4
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 305g (W ~300)
Woda: 183g
Drożdże:0.89g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 4g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas16
Czas w TO:4
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 305g (W ~300)
Woda: 183g
Drożdże:0.89g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 4g
Składniki
305g
Mąka
183g
Woda
4g
Oliwa z oliwek
0.89g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
skrt
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/d3uyffdbef/