Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
72h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas72
Czas w TO:24
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 767g (W ~420)
Woda: 460g
Drożdże:0.24g
Sól:: 23g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas72
Czas w TO:24
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 767g (W ~420)
Woda: 460g
Drożdże:0.24g
Sól:: 23g
Składniki
767g
Mąka
460g
Woda
0.24g
Drożdże
23g
Sól
Notatki
Polselli farina
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/d3bsjoablp/