Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
24-06-2023 08:00
Czas przygotowywania
25-06-2023 14:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
12szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
30h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:63%
Całkowity czas30
Czas w TO:7
Czas w TK:23
Składniki Mąka: 1950g (W ~350)
Woda: 1229g
Drożdże:2.62g
Sól:: 61g
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:63%
Całkowity czas30
Czas w TO:7
Czas w TK:23
Składniki Mąka: 1950g (W ~350)
Woda: 1229g
Drożdże:2.62g
Sól:: 61g
Składniki
1950g
Mąka
1229g
Woda
2.62g
Drożdże
61g
Sól
Notatki
Blok TO 1 h
Kule TO 2 h
Kule TK 23 h
Kule TO 4 h
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/czmkw2sc6w/