Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
02-10-2021 08:00
Czas przygotowywania
04-10-2021 12:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
170g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
52h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:170g
Hydratacja:60%
Całkowity czas52
Czas w TO:4
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 411g (W ~390)
Woda: 247g
Drożdże:1.13g
Sól:: 12g
Oliwa z oliwek: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:170g
Hydratacja:60%
Całkowity czas52
Czas w TO:4
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 411g (W ~390)
Woda: 247g
Drożdże:1.13g
Sól:: 12g
Oliwa z oliwek: 10g
Składniki
411g
Mąka
247g
Woda
10g
Oliwa z oliwek
1.13g
Drożdże
12g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/cyeizsqn0f/