Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
16-08-2023 21:00
Czas przygotowywania
17-08-2023 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
230g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
22h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:60%
Całkowity czas22
Czas w TO:12
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 833g (W ~320)
Woda: 500g
Drożdże:0.71g
Sól:: 25g
Oliwa z oliwek: 22g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:60%
Całkowity czas22
Czas w TO:12
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 833g (W ~320)
Woda: 500g
Drożdże:0.71g
Sól:: 25g
Oliwa z oliwek: 22g
Składniki
833g
Mąka
500g
Woda
22g
Oliwa z oliwek
0.71g
Drożdże
25g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/cxlxqaderb/