Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
04-02-2023 09:05
Czas przygotowywania
05-02-2023 17:05
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
32h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas32
Czas w TO:20
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 303g (W ~350)
Woda: 182g
Drożdże:0.17g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas32
Czas w TO:20
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 303g (W ~350)
Woda: 182g
Drożdże:0.17g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 5g
Składniki
303g
Mąka
182g
Woda
5g
Oliwa z oliwek
0.17g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/cxklhgtqjh/