Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
30-07-2022 16:45
Czas przygotowywania
31-07-2022 16:45
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 368g (W ~330)
Woda: 221g
Drożdże:0.16g
Sól:: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 368g (W ~330)
Woda: 221g
Drożdże:0.16g
Sól:: 11g
Składniki
368g
Mąka
221g
Woda
0.16g
Drożdże
11g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/cvyh1dz6st/