Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
7szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:4
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 1074g (W ~320)
Woda: 644g
Drożdże:2.71g
Sól:: 32g
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:4
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 1074g (W ~320)
Woda: 644g
Drożdże:2.71g
Sól:: 32g
Składniki
1074g
Mąka
644g
Woda
2.71g
Drożdże
32g
Sól
Notatki
Na 1 kg
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ctk9annaom/