Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
240g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 147g (W ~330)
Woda: 88g
Drożdże:0.56g
Sól:: 4g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 147g (W ~330)
Woda: 88g
Drożdże:0.56g
Sól:: 4g
Składniki
147g
Mąka
88g
Woda
0.56g
Drożdże
4g
Sól
Notatki
Opa2
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ctdn9mq2up/