Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
11-02-2023 19:30
Czas przygotowywania
12-02-2023 15:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas20
Czas w TO:10
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 595g (W ~320)
Woda: 375g
Drożdże:0.58g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas20
Czas w TO:10
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 595g (W ~320)
Woda: 375g
Drożdże:0.58g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 11g
Składniki
595g
Mąka
375g
Woda
11g
Oliwa z oliwek
0.58g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
Szybka pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ct3estyn93/